De Palatijn

  • NL
  • DE
  • UK

Home

Contact en route

Zorghotel de Palatijn
Dillenburgstraat 1
1814 JV Alkmaar
T. (072) 514 28 28
info@depalatijn.nl

Routebeschrijving


Zorghotel de Palatijn is aangesloten bij Stichting Nederlandse Hersteloorden en Zorghotels.

Onze zorg is ISO 9001 en HKZ gecertificeerd.

Zorg

Heeft u na een medische ingreep behoefte aan verzorging in een comfortabele en sfeervolle omgeving? Of wilt u tijdens uw vakantie verblijven in een hotel met uitstekende zorgvoorzieningen? Zorghotel de Palatijn bevredigt beide behoeften met verve. Wij staan voor de vier kernkwaliteiten van een goed zorghotel.

Van alle gemakken voorzien
Het Zorghotel is van alle gemakken voorzien en op maat ingericht voor onze gasten. Er staat op ieder moment van de dag een zorgteam van Stichting Zorgbedrijf Noord Holland bestaande uit verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar. Tevens is er een praktijk van De Maatschap voor Fysiotherapie gevestigd in het hotel.
Deskundige en ervaren medewerkers leveren op indicatie zorg, waarbij uw zorgvraag en wensen centraal staan.

Revalidatie en herstellen
Zorghotel De Palatijn is de geschikte en comfortabele plek om te revalideren en te herstellen na een ziekenhuisopname. Wij hanteren geen wachtlijsten.
Tijdens het verblijf bent u te gast in een hotel een heeft u zelf de regie in handen. Er zijn geen bezoektijden en u bent vrij om op ieder gewenst moment van de dag bezoek te ontvangen. Wenst u liever geen bezoek? Meld dit dan even bij de receptie zodat u ontspannen kunt rusten.
Bij uw terugkeer naar huis kunnen de medewerkers van het zorgteam u ondersteunen. Zorghotel De Palatijn biedt respijtzorg en kan taken van de mantelzorg overnemen.

Of wilt u gewoon een aantal dagen er tussenuit en heeft u een aangepaste omgeving nodig? De Palatijn is hier volledig voor geschikt.

Verblijf

Revalidatie pakket

  • een overnachting in een luxe eenpersoonskamer
  • ontbijt
  • uitgebreide lunch
  • luxe 2-gangen diner met 1 drankje geserveerd
  • onbeperkt koffie en thee naar wens

€ 135,00* per persoon per kamer per nacht
€ 215,00* per 2 personen per nacht op een tweepersoonskamer

* Prijzen zijn onder voorbehoud

SNHZ_toolkit_website_banner_hor_202px76px

De Palatijn is een door SNHZ erkend zorghotel

Als eerste Nederlandse koepelorganisatie is SNHZ gericht op het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van zorghotels en herstellingsoorden in Nederland.

Omdat het aanbod van zorghotels uiteen loopt heeft SNHZ een certificering in het leven geroepen onder het label “Erkende Zorghotels”. Een Erkend Zorghotel is een zorghotel dat voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort. Dat geldt dus ook voor de Palatijn.

De Palatijn voldoet volgens SNHZ aan hoge eisen en mag met trots het “SEZ-Keurmerk” (SNHZ Erkend Zorghotel) voeren. Deze toetsing is in de vorm van een audit uitgevoerd door QSN.

zorgbedrijf-logo