De Palatijn

  • NL
  • DE
  • UK

Home

Contact en route

Zorghotel de Palatijn
Dillenburgstraat 1
1814 JV Alkmaar
T. (072) 514 28 28
info@depalatijn.nl

Routebeschrijving


Zorghotel de Palatijn is aangesloten bij Stichting Nederlandse Hersteloorden en Zorghotels.

Onze zorg is ISO 9001 en HKZ gecertificeerd.

Revalidatie en herstellen

Zorghotel de Palatijn is een rolstoeltoegankelijk viersterren hotel in Alkmaar voor gasten met een zorgvraag. Het hotel is ISO gecertificeerd en zorg en aandacht staan centraal. Wij bieden zorg op maat ten behoeve van herstel en revalidatie, chronische zieken, mogelijkheden voor tijdelijke verlichting van mantelzorgers of vakantie met zorg voor individueel of in groepsverband.

rolstoelHet Zorghotel is volledig aangepast en drempelvrij. Hulpmiddelen zoals toiletbeugels, douchestoel, papagaai, eventueel tillift en aanpassingen die niet standaard in de kamer aanwezig zijn worden naar behoefte aangeboden.
In het Zorghotel is een uitstekende keuken die tevens met alle voorkomende diƫten de gasten volledig verzorgen.

Het onderdeel zorg in zorghotel komt naar voren bij het inchecken. De gast krijgt een intakegesprek met een medewerker van het zorgteam dit zijn deskundige en ervaren medewerkers die zorg op maat leveren, waarbij de zorgvraag en wensen centraal staan. Tevens is er in het Zorghotel een fysiotherapeut aanwezig.

De financiering van een verblijf in Zorghotel de Palatijn is afhankelijk van uw verzekering. Zorghotel de Palatijn heeft met de meeste zorgverzekeraars een contract omtrent de verblijfsvergoeding. Alle overige zorgkosten vallen onder de AWBZ