De Palatijn

  • NL
  • DE
  • UK

Home

Contact en route

Zorghotel de Palatijn
Dillenburgstraat 1
1814 JV Alkmaar
T. (072) 514 28 28
info@depalatijn.nl

Routebeschrijving


Zorghotel de Palatijn is aangesloten bij Stichting Nederlandse Hersteloorden en Zorghotels.

Onze zorg is ISO 9001 en HKZ gecertificeerd.

Faciliteiten

Beautysalon, pedicure en kapsalon

De beautysalon is een pure verwennerij.
Onze schoonheidsspecialisten van BBeauty.nl laten u genieten van een herstellende gezichtsmassage, een peeling en vele andere heerlijke behandelingen. Een lichaamsmassage behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij de kapsalon van B Beauty vinden wij het erg
belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, maar nog belangrijker, dat u met een mooi gestyled kapsel naar huis gaat. Wij staan voor iedereen klaar; dames, heren en kinderen.
Wij zijn een kapper voor jong en oud!
Knippen, kleuren, krullen en stylen volgens de laatste trends?
Maak snel een afspraak!

De pedicure van B Beauty staat voor voetzorg met een plus.
Bij ons kunt u terecht voor diverse vormen van voetbehandeling. Van een ‘gewone’ pedicure voor gezonde voeten tot een specialistische behandeling bij diabetes.
Jarenlange ervaring en deskundige verzorging staan daarvoor garant, echter B Beauty biedt nog meer zoals; ‘voetreflextherapie’.
Voetreflextherapie is voornamelijk voor het behandelen van uiteenlopende lichamelijke kwalen. Maar ook een heerlijke, ontspannende massage doet al wonderen.
Allemaal zaken waarvoor we u graag van dienst zijn! 

Zorgbedrijf Noord Holland

Sinds 2007 werkt ZorgBedrijf samen met het 4 sterren Zorghotel De Palatijn te Alkmaar.
U kunt nu genieten van een goedverdiende en ontspannen vakantie met zorg afgestemd op uw wensen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om na een operatie en/of ziekenhuisopname niet gelijk naar huis te gaan. U kunt eerst nog een paar dagen uzelf de luxe te gunnen om, onder begeleiding van professionele hulp, op krachten te komen. Bij uw terugkeer naar huis kunnen de medewerkers van het zorgteam u blijven ondersteunen.Voor respijtzorg en het (tijdelijk) overnemen van mantelzorg bent u bij ons ook op het juiste adres.

Fysiotherapie

De Maatschap voor Fysiotherapie verzorgt in de Palatijn voor u alle vormen van fysiotherapie.
De Maatschap van Fysiotherapie is een jonge en dynamische praktijk, gevestigd in onder andere Zorghotel de Palatijn.

Een bedrijf waar kwaliteit van de geleverde zorg het hoogste goed is. Met een groot scala aan specialisaties en disciplines “in huis”, is de geleverde zorg altijd op maat en zijn bij overleg de lijnen kort. Dit levert voor de patiënt dus altijd zorg op maat op.

Ook in 2014 wordt fysiotherapie vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen en bij chronische indicaties vanuit de basisverzekering. De Maatschap van Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren en u zich alleen maar hoeft te focussen op uw herstel!